MiniGP Austria Series Round 2 Rechnitz

Vrijdag weer vroeg op pad gegaan naar het meest verre circuit van de MiniGP Austria Series, Rechnitz, dit ligt tegen de Hongaarse grens aan. Vrijdagavond hebben we alles opgebouwd en de technische keuring kunnen doen.

Zaterdagmorgen kon ik voor het eerst kennismaken met de baan. Deze is heel technisch met heel veel bochten. Erg uitdagend, pittig maar het is zeker een gave baan.

In de middag de vrije training, na wat verschillende set-ups gedaan te hebben, toch terug met de tandwielen naar wat we eigenlijk dachten.

En hiermee de eerste en 2e kwalificaties mee gereden, zowel Q1 als Q2 weet ik een 12e tijd neer te zetten. In Q2 nog gestart met een schuiver in de 1e ronde al in bocht 7. Snel weer de bike gepakt en doorrrr..

Ik zat net lekker in mijn flow toen er met rode vlag wegens een crash werd gevlagd. Met 0.002 sec van P11 af.

Race 1 start ik dus van P12.

Na een hele goede start weet ik gelijk 3 plaatsen naar voren te rijden voor we bocht 1 in gaan. Door nog een crash voorin het veld, schuif ik weer een plaatsje naar voren. Veel geknokt, laatste ronde nog even goed moeten verdedigen, met als resultaat P7

Race 2 start ik opnieuw van P12.

Weer had ik een hele goede start en weet als nr 9 door bocht 1 te komen, na een paar ronden moet ik een plaats inleveren. Met flink knokken weet ik toch te eindigen op P10

Dik tevreden met dit resultaat.